Un altre assalt violent deixa una anciana ferida a sa casa d’Alboraia

El fill de l’octogenària la va trobar amb múltiples contusions i ferides a les monyiques i els turmells

Alqueria assaltada a Alboraia / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
02 de maig 2024 - 09:49 Actualitzat: 02 de maig 2024 - 22:09

Si en els últims mesos els robatoris violents es concentraven en els poblats del sud de València, on diversos ancians van ser apallissats per una suposada banda de lladres que assaltava les vivendes de nit per a furtar-los diners o joies, en esta ocasió el malson s’ha traslladat al nord de València. Este dimecres trobaven una veïna de 80 anys amb ferides a les monyiques i els turmells després que els lladres assaltaren la seua vivenda d’Alboraia, que habita a soles, de matinada.

Va ser el fill de la víctima qui la va trobar ferida quan va acudir a sa casa i va telefonar per a requerir atenció sanitària. La dona presentava múltiples contusions i ferides importants a les monyiques i els turmells, així com els peus unflats, com apunten des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Una ambulància va traslladar l’anciana a l’Hospital Clínic.

Davant l’onada d’assalts violents a les vivendes dels poblats del sud, l’Ajuntament de València i la Policia Nacional han reforçat la vigilància policial, un fet que pot haver espentat els assaltants cap a altres zones dels voltants de la ciutat València. De fet, la Policia Local d'Alboraia este mateix dijous ja s'ajuda de drons per a dur a terme la vigilància nocturna.

També et pot interessar

stats