Nova agressió a una dona de 84 anys als poblats del sud de València

El veïnat porta mesos denunciant que fa molt de temps que estan sense llum, i fins i tot l'associació de veïns ha reclamat la instal·lació de càmeres de seguretat

La casa de la persona agredida aquest dimecres a València
La casa de la persona agredida aquest dimecres a València / À Punt NTC

Una nova agressió violenta en un domicili particular a una dona de 84 anys ha fet saltar les alarmes a les pedanies del sud de València; en aquest cas, ha sigut al barri de la Punta.

Els agressors botaren la tanca, segons ha pogut saber À Punt NTC. Es tracta d'un grup, per determinar, d'encaputxats que portaven guants, que tiraren a terra la dona i la colpejaren. Els agressors li llevaren les arracades estirant i fins i tot li provocaren una ferida a l'orella. 

La dona va polsar el botó de teleassistència que portava al coll i ells avisaren la policia. Fins a la casa van desplaçar-se dos vehicles de la Policia Nacional i dos més de la Policia Local.

No és la primera vegada que ocorre una agressió semblant al veïnat de la zona. Precisament a finals de gener, un matrimoni —de 90 i 89 anys respectivament— va patir un assalt violent a casa, al camí del Tremolar de Pinedo, mentre dormien i per part de tres individus emmascarats; hores abans, uns lladres apallissaven una octogenària i el seu fill de seixanta anys. Els dos, veïns de la Punta.

En el cas d'aquest barri, el veïnat ja denunciava a principis d'any que fa molt de temps que estan sense llum, i fins i tot l'associació de veïns ha reclamat la instal·lació de càmeres de seguretat, però segons l'Ajuntament, no és possible. El veïnat està atemorit a causa de la foscor, la brutícia i els problemes de prostitució i inseguretat. “No pot ser que estem tan insegurs, a fosques i amb la policia que a penes passa per ací”, protesten. 

També et pot interessar

stats