Morant es reuneix amb Mazón per a demanar-li que trenque relacions amb el govern de Vox al Consell

La ministra assenyala que ell va ser el primer president autonòmic que va obrir el govern a la ultradreta

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats i secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant
La ministra de Ciència, Innovació i Universitats i secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant / Eduardo Sanz / Europa Press

La secretària general del PSPV-PSOE i ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, es reuneix este dijous amb el president de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, i té previst demanar-li que "trenque" relacions amb Vox com a soci del Consell.

Així ho avançava la ministra durant les manifestacions del Primer de Maig a València. "Mai havia d'haver entrat la ultradreta en el govern de la Generalitat", va afirmar. La dirigent socialista va indicar que acudeix a la reunió "amb un ànim constructiu", al mateix temps que va recordar que ha sigut "citada pel president de la Generalitat com a cap del principal partit de l'oposició" a la Comunitat Valenciana.

La ministra va assenyalar que Mazón "va ser el primer president" autonòmic que, després de les últimes eleccions autonòmiques "va obrir el govern a la ultradreta". Va manifestar que "la societat valenciana, els valencians i les valencianes, no mereixen tindre la ultradreta governant, amb tot el que significa i amb totes les proposicions retrògrades que està presentant a les Corts".

Referent a això, va apuntar que "l'última" ha sigut "la desnormalització del valencià imposada pel mateix Consell". La secretària general del PSPV-PSOE va insistir: "No ens ho mereixem i això és el que demanaré a Mazón, que trenque relacions amb la ultradreta".

També et pot interessar

stats