El Llevant s'oblida de guanyar fora de casa

L'equip granota ha empatat 0-0 a Santander i continuarà fora de la zona de play-off d'ascens

Dani Gómez, en una acció del duel
Dani Gómez, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 d'abril 2024 - 14:46 Actualitzat: 20 d'abril 2024 - 18:33

El Llevant ha sumat un punt insuficient en la visita al Racing de Santander (0-0) i encadena ja més de mig any sense guanyar lluny del Ciutat de València. Amb aquest resultat, l'equip granota tornarà a acabar la jornada fora de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió, quan ja només queden díhuit punts en joc.

El Llevant, conscient de la necessitat de guanyar per a seguir viu en la lluita per l'ascens, no ha especulat i ha eixit a El Sardinero a totes des del primer minut de joc. Sergio Lozano ha avisat amb dos llançaments que han pogut ser el primer gol del duel, però els càntabres també han respost amb perill. Jokin i Andrés Fernández han sigut els grans protagonistes de la primera part, ja que han evitat amb grans aturades que el marcador es moguera.

El ritme no ha baixat en la represa, amb els dos equips buscant el gol en una constant anada i tornada. Les més clares han sigut per als locals, però ni Arana ni Mboula han encertat a superar a un Andrés Fernández omnipresent. Felipe Miñambres ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Fabrício i Bouldini per a tractar de canviar el guió del partit. Els canvis li han funcionat als llevantinistes, que han acabat millor i han disposat de dos ocasions clares, en peus de Kochorashvili i Dela, que s'han topat amb el pal.

Queda una jornada menys per a finalitzar la Lliga i el Llevant continua fora de la zona de play-off d'ascens a Primera. El marge d'errada és cada vegada menor si l'equip granota vol acabar entre els sis primers classificats.

També et pot interessar

stats