El València Basket guanya a Girona i acaba líder de la primera volta (47-57)

La victòria a Fontajau permet a les de Rubén Burgos assegurar-se la primera posició i dijous jugarà en la Copa

Merritt Hempe, durant el partit a Girona
Merritt Hempe, durant el partit a Girona / David Subirana

El València Basket ha aconseguit una victòria de molt de mèrit a la pista de l'Spar Girona, que li permet revalidar el títol de campió d'hivern després d'acabar la primera volta de la Lliga Femenina Endesa.

En un dia infaust en el llançament exterior, l'equip de Rubén Burgos ha tornat a traure a lluir el seu flamant defensa per a esprémer el rival i colpejar a la zona, de la mà d'una Raquel Carrera espectacular.

El València Basket, amb un balanç de 13-2 i huit triomfs seguits, queda com a líder en solitari, després de la derrota de Casademont Saragossa, i s'assegurarà jugar dijous en la Copa de la Reina i, per tant, tindre un dia més de descans si accedeix a les semifinals.

Després d'una derrota inesperada contra el Gernika i una altra més previsible a la pista del Perfumerías Avenida, l'equip de Rubén Burgos va reaccionar i acumula huit victòries consecutives, algunes molt meritòries, com l'aconseguida al Príncep Felip per a arrabassar el lideratge a Saragossa o la penúltima, contra el Jairis, a pesar de la plaga de lesions que va assolar l'equip.

També et pot interessar

stats