El València Basket cau en casa del líder (71-56)

L'equip taronja perd 71-56 contra el Perfumerías Avenida, que continua invicte en la lliga

La base del València Basket, Leticia Romero, davant Koné, en el xoc contra el Perfumerías Avenida
La base del València Basket, Leticia Romero, davant Koné, en el duel contra el Perfumerías Avenida

El València Basket no ha aconseguit llevar-li el lideratge de la lliga al Perfumerías Avenida, després de perdre en la seua pista per 71-56. La diferència en el rebot, les pèrdues i la falta d'encert de les taronja han decantat la balança cap a les locals, que continuen invictes en la competició. Les valencianes es queden dues victòries per davall de l'equip salamantí.

El primer quart s'ha caracteritzat pel duel entre la taronja Nadia Fingall i Vilaró i Koné a l'equip rival, on les de Rubén Burgos han arribat a posar-se per dalt, encara que el primer temps ha acabat amb avantatge per al Perfumerías Avenida. Les locals han continuat ampliant el parcial en l'inici del segon temps, liderades per l'extaronja Laura Gil. Ara bé, amb la millora en defensa i tancant el rebot, el València Basket ha remuntat en atac per situar-se a dos punts de les rivals. Ara bé, els dos equips se n'han anat finalment al descans amb una diferència de 7 punts.

Duel entre el València Basket i el Perfumerías Avenida

El València Basket ha iniciat amb encert el tercer quart, fins a situar-se a només 2 punts de les salamantines, però no han aconseguit posar terra pel mig. El quart transcorria amb molt poc encert per part dels dos equips, però a poc a poc les de Salamanca han anat ampliant l'avantatge fins als 7 punts al final d'aquest penúltim temps de partit.

A l'últim quart, l'encert taronja ha caigut en picat i les valencianes no han pres bones decisions en atac. Perfumerías Avenida no tardava a tornar a ampliar la diferència i complicar el partit a les de Rubén Burgos. Queralt Casas intentava frenar aquest dur moment de partit, però quedaven només 3 minuts, on les locals han posat la maquinària a funcionar amb unes destacades Vilaró, Laura Gil i Koné, que han posat el més 15 en el marcador.