El València Basket finalitza l'any amb victòria sobre el Jairis

Supera l'equip murcià per 59-52 en la tornada d'Anna Montañana a la Fonteta com a entrenadora de l'equip rival

Les jugadores del València Basket celebren una cistella

El València Basket guanya l'Hozono Jairis en l'últim partit de l'any i aconsegueix finalitzar-lo en la primera posició de la lliga amb dotze victòries per només dues derrotes. Un partit que ha suposat la tornada d'Anna Montañana a la Fonteta com a entrenadora de l'equip visitant.

El conjunt taronja ha començat amb problemes el partit amb un parcial de 9 a 18 en el primer quart. Un marcador del qual, a poc a poc, s'ha anat refent fins a maquillar-lo a la fi del segon quart, en què han arribat al descans amb el resultat de 28-27.

Ja en la segona part, el partit ha seguit el rumb marcat i el València Basket ha acabat imposant-se per 59-52.

Una victòria que confirma el bon moment de l'equip taronja i que els permet mantenir-se en la part més alta de la classificació.