El València Basket assalta el lideratge al Príncipe Felipe de Saragossa (54-70)

L'equip taronja tancarà l'any dissabte que ve, a la Fonteta, contra el Jairis d'Anna Montañana

Tanaya Atkinson i Leticia Romero lluiten per una pilota
Tanaya Atkinson i Leticia Romero lluiten per una pilota / Twitter: @casademontBZ

El València Basket ha pres el lideratge de la classificació de la Lliga Femenina Endesa després d'imposar-se a la pista del Saragossa en un partit molt dur i intens gràcies al domini del rebot ofensiu i una exhibició en defensa.

Les pèrdues de baló també han penalitzat les aragoneses, que fins ara lideraven la taula. Ara, els dos equips tenen onze victòries i dues derrotes, però les taronja són primeres per la millor diferència de punts. La sorprenent derrota del Perfumerías Avenida a Vigo les deixa amb una victòria per darrere en la classificació, encara que també classificada per a la Copa de la Reina.

València Basket i Saragossa es tornaran a veure les cares en menys d'un mes, a la Fonteta, però en aquesta ocasió en l'Eurolliga, on el Saragossa està classificat entre les quatre primeres posicions que donen accés als quarts de final.

I és que l'equip aragonés acumulava quinze victòries en els seus últims setze partits i que només ha perdut en els últims mesos contra el Fenerbahçe, el vigent campió de l'Eurolliga. De fet, només el conjunt turc ha aconseguit una victòria en el pavelló Príncipe Felipe, del qual l'equip de Carlos Cantero ha fet un fortí.

La mala notícia per a l'equip de Rubén Burgos ha sigut la lesió de Cristina Ouviña, que ha hagut d'abandonar la pista en els últims minuts en girar-se el turmell. 

També et pot interessar

stats