Es busquen els millors creadors i creadores de contingut digital en valencià

El Centre de Cultura Contemporània de València acull una gala que premiarà la creativitat i la innovació en les xarxes en la nostra llengua

Cartell de la II Gala de Creació de Contingut en Valencià
Cartell de la II Gala de Creació de Contingut en Valencià / Poblet

La segona edició de la Gala de Creació de Contingut en Valencià ha obert aquest dimarts les inscripcions per a poder participar en aquest esdeveniment que té com a objectiu premiar “la celebració de la creativitat i la innovació”.

La gala es farà en l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València el 31 d'octubre i compta amb el suport de la Generalitat i està organitzada per la productora musical La Claveguera, el web de contingut en valencià en les xarxes Poblet i l’Associació Ciutadania i Comunicació (Acicomm), i suposarà “una oportunitat única” per als participants.

Així, han convidat totes les persones que hagen generat contingut en valencià “en els últims temps” a apuntar-s’hi i participar-hi. En l'anterior edició es presentaren més de 120 propostes.

La iniciativa s'organitza amb l'objectiu de destacar i donar visibilitat al treball de molts valencians i valencianes que creen vídeos en YouTube, fan transmissions en directe en Twitch, divertits gags i contingut d'humor en Instagram o TikTok, així com una “àmplia gamma” de produccions sonores en el món dels pòdcasts, segons indiquen en la nota de premsa.

A més de servir com a punt de trobada per als creadors amb la finalitat de connectar i conéixer altres professionals del sector, l'esdeveniment reconeixerà els èxits amb diversos premis atorgats per un jurat de professionals.

Les categories d'aquesta edició són vídeo de l'any, youtuber de l'any, streamer de l'any, tiktoker de l'any, instagramer de l'any, pòdcast de l'any, memaire de l'any, contingut familiar de l'any, contingut musical de l'any, creador/a revelació i esdeveniment de l'any.

Durant l'esdeveniment, que arrancarà a les 19:00 hores i que comptarà en l'entrada amb un photocall per a capturar moments inoblidables i compartir-los en xarxes socials, com toca en un esdeveniment com aquest, els participants tindran l'oportunitat de ser avaluats per un jurat d'experts i “personalitats influents” en el món de la cultura contemporània.

El període d'inscripció estarà obert fins al 13 d'octubre, encara que des de l'organització han deixat caure que el termini podria augmentar en funció de la quantitat de propostes.

En l'anterior edició es van premiar en les diferents categories la Tia Visantica, el Mas de les Garroferes, Gent Ràndom, Simmer Valenciana, Apitxat, Desfaenats, El dolcet pal café, Llet i vi, Diàlegs i La casella d'eixida.

També et pot interessar

stats