Cabrafotuda i la Tia Visantica participen en la I Trobada de Tiktokers en valencià

Convocada per Plataforma per la Llengua, se celebra dissabte al barri de Russafa de València

Cabrafotuda, la Tia Visantica i les Germanes Pintoresque
Cabrafotuda, la Tia Visantica i les Germanes Pintoresque
À Punt NTC
Eduard Borja
03 de desembre 2022 - 14:33

Quatre dels influenciadors més rellevants del panorama valencià actual, Cabrafotuda, la Tia Visantica i les Germanes Pintoresque són els protagonistes de la I Trobada de Tiktokers en valencià. La iniciativa la celebra Plataforma per la Llengua aquest dissabte a l'espai de coworking Way Co, al barri de Russafa de València, i inclou la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Segons l'organització, és fonamental promoure la nostra llengua en la xarxa social TikTok, ja que és la plataforma que més triomfa a hores d’ara entre joves i adolescents gràcies a un tipus de consum ràpid i el seu gran potencial de viralització.

El periodista Sergi Moyano obrirà l'acte a les 11:00 hores, i a continuació, els assistents podran escoltar Cabrafotuda, àlies del viler Fran Tudela, influenciador famós pels seus vídeos en valencià en TikTok i que des de fa mesos col·labora també en el programa TAP zàping d'À Punt. Fran contarà la seua experiència a les xarxes i com ha arribat a ser un dels tiktokers valencians més reconeguts.

Al migdia, el duo còmic cabareter drag, les Germanes Pintoresque, format per Ferrxn i Pam Dèmia, participaran en la xarrada i tertúlia 'La col·lectivitat com a eina de canvi', on es debatrà sobre la importància del treball des de la col·lectivitat.

Finalment, abans del brindis de comiat, la Tia Visantica oferirà una xarrada sobre com aprofitar els nínxols de mercat a les xarxes per a tota persona interessada també a crear contingut.

Aquesta proposta se suma a tota una sèrie d’iniciatives que s’estan produint per a promocionar la llengua en línia i consolidar un star-system valencià en internet, com les dues edicions del concurs TikTok en Valencià que també va organitzar Plataforma per la Llengua, o la Gala de la Creació de Contingut en Valencià, que es va celebrar el passat 2 de desembre al Centre Octubre de Cultura Contemporània.

També et pot interessar

stats