The Paelleta, Lucía Castelló i la Tia Visantica, guanyadores del II concurs de TikTok en valencià

Plataforma per la Llengua, impulsora del certamen, organitzarà la primera trobada de tiktokers en valencià on podran participar tots els concursants

Guanyadores del II concurs de Tik-tok en valencià
Guanyadores del II concurs de TikTok en valencià

El jurat de la segona edició del concurs de TikTok en valencià, impulsat per la Plataforma per la Llengua, ha fet públics els premis del certamen, que ha tingut 38 participants. En la categoria de fins a 16 anys, la guanyadora ha sigut The Paelleta. En la categoria entre 16 a 20 anys, s'ha endut el triomf Lucía Castelló. I en la categoria de majors de 20 anys, la premiada és la Tia Visantica.

Les guanyadores han sigut premiades amb un kit de gravació, una col·laboració amb un tiktoker viral en valencià i una promoció de tres vídeos a TikTok per fer conéixer el canal. El concurs ha tingut l’objectiu d’incentivar la llengua pròpia en aquesta xarxa social, la que més fan servir els joves entre 12 i 20 anys, així com impulsar nous talents en valencià.

L’entitat també ha impulsat durant aquest curs escolar l’organització de gairebé quaranta tallers de TikTok en valencià en diferents instituts, a càrrec de l’influencer Fran Tudela, més conegut com a @Cabrafotuda. A més, en els pròxims mesos, l’entitat també organitzarà la 1a Trobada de tiktokers en valencià, que comptarà amb la presència de reconeguts tiktokers i on podran participar tots els concursants.

 Totes aquestes iniciatives s’emmarquen en el projecte TikTok en Valencià impulsat per la Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat.

També et pot interessar

stats