Els creadors valencians del canal Casella d'eixida guanyen un concurs de videotutorials

Carla Rubio i Carles Palanca s’han endut el premi JOCen10 pel seu canal de YouTube especialitzat en videotutorials de jocs de taula

Carla Rubio i Carles Palanca fent un vídeo tutorial al seu canal de YouTube
Carla Rubio i Carles Palanca fent un videotutorial en el seu canal de YouTube / Casella d'eixida
Josep Rico
01 de juny 2021 - 10:31

Els valencians Carla Rubio i Carles Palanca, creadors del canal de Youtube Casella d'eixida, han sigut els guanyadors del premi JOCen10 al millor videotutorial de joc de taula en català, atorgats pel Consorci per la Normalització Lingüística de Catalunya en el marc del programa "I tu, jugues en català?".

Casella d'eixida es va crear fa més de dos anys i tracta d'explicar els jocs de taula idonis per a començar en aquest món. Rubio i Palanca comparteixen amb els usuaris els seus consells en el seu canal de YouTube i també en un podcast.

En els seus vídeos, a banda dels tutorials, també es poden trobar entrevistes amb dissenyadors, editors i autors de jocs de taula, sempre realitzades des d’un punt de vista didàctic i amb continguts dirigits a tots el públics.

Des del seu naixement, aquest canal ha participat en tota mena d’esdeveniments relacionats amb el món dels jocs de taula, com ara fires internacionals o participant com a jurat en diferents concursos de prototips d’aquest tipus de jocs.

En el vídeo guanyador s’explica Com es juga a Zoom in Barcelona. Un joc familiar que té un apartat visual molt atractiu, combinat amb unes mecàniques intuïtives i senzilles. 

També et pot interessar

stats