25.01.2023 | El rall

82 min.
tp

Hem començat el dia amb molt bona companyia. Ens han visitat alguns dels pòdcasts nominats als premis de la revista 'Tresdeu', tots ells produïts per Ràdio Godella. En concret, hem parlat amb alguns creadors dels projectes "Cinestèsia", "Hablando al pedo", "Deparkineo", "Gent Ràndom" i "Goderap".

Després hem rebut de nou la visita de la nostra guru de la música en valencià, Clara Laguarda. Aprofitant les temperatures d’aquests dies, la secció ‘A la marxeta’ de hui ha presentat una col·lecció de temes connectats amb el fred i amb la recerca de calor.

Seguidament hem tingut el plaer de conéixer un nou Il·lustre Municipal. Hem conegut Manel Alcaide, cofundador de Visualfy, una firma de Benissanó que ha creat una aplicació per a garantir l'accessibilitat de persones amb discapacitat auditiva.

I abans d’acabar el programa, hem obert els nostres estómacs amb "El cabàs de Galletero". En aquesta ocasió, Carles Galletero ens ha parlat de la nova marca d'arròs Tartana, de l'Albufera, i de restaurants xinesos amb motiu de l’any nou xinés.

Continguts