26.01.2023 | El rall

81 min.
tp

La primera parada l’hem feta a Onda, a la Plana Baixa. El 28 de gener obri les portes la presó medieval, que data del segle XVI. Hem parlat sobre la inauguració amb Maria Baila, regidora de Turisme de la localitat.

Hem visitat també Xàbia per a parlar amb Quico Moragues, regidor de Cultura, sobre l’agenda cultural que han preparat per al primer semestre de l'any.

Després hem hagut d’eixir de la nostra terra i fer parada a Tanzània per a conéixer Alberto Lahoz, veí d'Alzira i fundador de l'ONG Looking for Hopes. Ell ens ha parlat sobre el projecte d'escolarització que estan duent a terme en una xicoteta aldea del país africà.

També hem tingut temps de rebre la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria. En la seua secció ‘Què diu la mestra’ ens ha parlat de les activitats previstes a les aules per al Dia de la Pau, el dilluns que ve.

Hem encetat un nou episodi d'Ecosfera, amb la companya Elisa Moragón des d'Alzira Ràdio, entrevistant José Cerdán, tècnic de la cooperativa AEIOLuz. A més, hem parlat de transport públic sostenible.

I hem acabat el dia amb la visita de Mayte Noguera, cap de gabinet de la Secretaria General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb qui hem parlat del Cicle d'Economia Sostenible, del Dia Mundial de la Ràdio i de la formació de tècnics europeus.

stats