27.01.2023 | El rall

78 min.
tp

Si vos agraden les carxofes, no vos podeu perdre la visita que hem fet a la Festa de la Carxofa 2023 de Benicarló, que enguany celebra el 30 aniversari. Hem parlat sobre aquesta amb la regidora de Turisme de la localitat, Isabel Cardona.

Després hem viatjat fins a Pego, on aquest cap de setmana celebren el Mig Any de Moros i Cristians, que encara no s'havia pogut dur a terme des del 2020. Ens ha contat totes les novetats Núria Gómez, presidenta de l'associació de comparses de la localitat.

També ens han visitat, des de Ràdio Godella, els companys de ‘Cinestèsia’. En aquesta ocasió ens han dut una entrevista a Maria Zamora, productora nominada als Premis Goya per la pel·lícula ‘Alcarràs’.

Un divendres més, hem repassat les agendes dels municipis de la nostra Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Així hem pogut conéixer què tenen programat els pobles i ciutats per a aquest cap de setmana.

I per a acabar, hem posat la cirereta al pastís amb música en directe des dels nostres estudis. Des d'Alzira, ens han visitat el grup Ones, que ens han fet gaudir amb un xicotet concert amb alguna sorpreseta.

stats