30.01.2023 | El rall

80 min.
tp

Hem començat indagant sobre la MAT (línia de molt alta tensió), una xarxa de transport d'electricitat que pretén travessar de nord a sud el nostre territori. 

Seguidament, després de quasi un mes d'espera, ha tornat el company Zequi Castellano amb el seu espai "El musiquer". Hui, a banda d'efemèrides musicals i agenda cultural, hem repassat amb ell la biografia del músic Mariano Puig Yago. 

També ens ha visitat una vegada més la nostra mestra preferida, Irene Alegria. La setmana passada, en la seua secció "Què diu la mestra", ens va proposar idees per a treballar el Dia de la Pau a les aules; i hui, per a seguir amb aquest tema, hem parlat de l'ODS 16, 'Pau, justícia i institucions sòlides'. 

Després hem conegut l'actualitat d'alguns dels municipis del nostre territori de la mà de les companyes i companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

I hem acabat el programa fent parada a Benetússer. Des d'allí ens ha visitat la regidora de Benestar Social, Carmen Elvira, per a parlar-nos sobre el projecte de senyalització inclusiva que estan duent a terme en alguns dels edificis més emblemàtics del poble. 

Continguts