Directes
Ara en la televisió
LA SALA

Tacos de llobarro

Fàcil
35 minuts
4 persones

No sempre han de ser de carn

Tacos de llobarro
06 de juny 2023 - 19:59
  • 250 g de lloms de llobarro nets
  • Mig pimentó roig
  • Mig pimentó verd
  • 1 ceba roja
  • 1 paquet de quicos 
  • Coquetes de blat integrals
  • Llima escorreguda 
  • Cebollí fresc 
  • Pebre negre
  • Oli OVE

Per a la crema d'alvocat:

  • 1 alvocat 
  • 50 g de formatge crema
  • Llima escorreguda
  • Julivert fresc
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Barregem els ingredients de la crema i la reservem en una mànega pastissera.
  2. Mesclem els pimentons i la ceba tallats ben xicotets.
  3. Llevem la pell dels lloms de llobarro, els trossegem i els salem.
  4. Els adobem amb llima escorreguda, oli, pebre i els deixem marinar.
  5. Triturem lleugerament els quicos i els reservem.
  6. Torrem les coques en una paella.
  7. Servim una mica de crema sobre la coca.
  8. Hi afegim les verdures i el peix.
  9. Ho coronem amb els quicos i cebollí picat.

Els tacos mexicans

Els tacos s’han fet molt populars en tot el món gràcies, principalment, a la gastronomia tex-mex, que és la cuina de fusió entre la gastronomia de l'Estat de Texas als EUA i alguns plats i ingredients mexicans. Encara que ens els van donar a conéixer els estatunidencs, els tacos són dels plats més populars a Mèxic. De fet, allí celebren el Dia del Taco cada 31 de març.

La recepta més popular de tacos a Mèxic és el taco al pastor, amb carn adobada de porc i vedella i habitualment també una mica de pinya. És tan popular, que forma part de la cultura popular mexicana, amb dites com: “A falta de amor, unos tacos al pastor”.

Receptes del món Receptes amb peix Receptes fàcils