Directes
Ara en la televisió
TUPPER CLUB

Pastís vegà de xocolate

Fàcil
45 minuts
4 persones

El dolcet per al café

Pastís vegà de xocolate
26 de gener 2023 - 19:59
  • 300 g de beguda d’ametla
  • 250 g de xocolate sense làctics
  • 175 g de galletes veganes 
  • 70 g d’oli de coco
  • 1 taronja
  • Gerds 
  • Nabius
  • Menta fresca
  • Xarop de pitera
  • Sal
  1. Triturem les galletes i les mesclem amb l’oli de coco.
  2. Folrem la base d’un motle amb la mescla i ho congelem un parell d’hores, aprox.
  3. Per altra part, calfem la beguda d’ametla en un casset.
  4. Quan estiga calenta, hi afegim el xocolate i el xarop de pitera, i ho barregem tot perquè es fonga el xocolate.
  5. Aboquem la mescla de xocolate al motle.
  6. Ho congelem durant 8 hores.
  7. Pelem la taronja, li traiem els gallons i els reservem.
  8. Decorem el pastís amb la fruita i menta.

Nutrició: oli de coco

Es tracta d’un oli vegetal d’incorporació recent als supermercats que té, de moment, un inconvenient: el seu elevat preu, que fa que no siga rendible utilitzar-lo per a fregir, malgrat ser un oli que no s'oxida ni es degrada en calfar-se. És un oli que, en xicotetes quantitats, ens ajuda a aportar greix a algunes preparacions dolces i un aroma diferent del de l’oli d’oliva o la mantega. S’utilitza també en cosmètica i pot solidificar-se a temperatures baixes. És encara un desconegut que no s’ha estudiat prou. Consumim-lo amb moderació.

Postres Receptes de pastissos Receptes veganes Receptes vegetarianes