Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Pasta fullada de poma i fruita seca amb gelat

Intermedi
35 minuts
4 persones

Un postre per saciar els amants més fervents del dolç

Pasta fullada de poma i fruita seca amb gelat
01 d'agost 2022 - 20:00
  • 1 planxa de pasta fullada congelada
  • 2 pomes roges
  • 50 g de sucre moreno
  • Canella
  • 1 llima
  • 100 g de mel
  • 25 g d’orellanes
  • 25 g de figues seques
  • 25 g d’avellanes
  • 25 g d’anous
  • 25 g de panses de Corint
  • 1 terrina de gelat de mantecado
  1. Tallem la pasta fullada i disposem per damunt la poma.
  2. Empolvorem amb sucre i canella i enfornem.
  3. Torrem les anous i les avellanes trossejades.
  4. Afegim les orellanes, les figues i les panses.
  5. Agreguem la mel i llima i deixem que es caramel·litze tot.
  6. Servim amb el gelat, la fruita seca i mel.

Consells

El mantecado

És el gelat cremós més bàsic: llet, sucre i rovell d'ou. El que seria una crema anglesa, però que es posa a "mantecar" o a "fer mantega" i es gela sense deixar de remoure perquè quede cremosa.

Postres Gelats