Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Pasta fresca casolana

Intermedi
30 minuts
4 persones

Ens embrutem les mans, i fem pasta casolana!

Pasta fresca casolana
10 d'octubre 2022 - 23:59

Per a la massa:

  • 400 g de farina
  • 4-6 ous 
  • Aigua (si cal)

Per a la salsa: 

  • 2-3 tomaques de pera
  • 1 ceba
  • 3 alls 
  • 100 g d'olives negres sense pinyol 
  • 100 g d'anxoves 
  • Alfàbega 
  • Formatge parmesà
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Mesclem la farina amb els ous i ho pastem tot bé.
  2. Deixem reposar la massa durant 30 minuts.
  3. La passem per la laminadora per a estirar-la i per a tallar-la.
  4. La bollim durant 3 o 4 minuts.
  5. Sofregim l'all i la ceba.
  6. Hi afegim la tomaca i ho deixem sofregir.
  7. Hi incorporem l’alfàbega, les olives i les anxoves.
  8. Hi aboquem la pasta i ho barregem tot.
  9. Ho servim amb formatge parmesà ratllat i alfàbega.

Nutrició: pasta fresca

Aporta menys calories que la pasta seca, però també menys fibra (zero). Així i tot suposa un alt rendiment energètic, ideal per a esportistes i també per a estudiants! Afavorix el rendiment intel·lectual, ja que el cervell es nodreix de glucosa, la qual es troba en els hidrats de carboni.

Receptes del món Receptes fàcils Receptes saludables