Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

"Okonomiyaki" (Truita japonesa)

Fàcil
35 minuts
4 persones

Com estar a Tòkio

"Okonomiyaki" (Truita japonesa)
31 de maig 2023 - 19:59
  • 2 calamars xico½ col blanca
  • 1 creïlla
  • 2 ous
  • tets
  • 150 g de farina per a ‘okonomiyaki’
  • 125 ml de caldo de peix
  • Bacó en tires
  • Salsa ‘otafuku’
  • Alga nori trossejada (‘aonori’)
  • Maionesa japonesa (‘kewpie’)
  • Flocs de bonítol sec (‘katsuobushi’) 
  • Gingebre envinagrat (‘beni shōga’)
  1. Posem a remulla la col tallada ben fineta.
  2. En una paella, fregim el bacó fins que quede cruixent.
  3. En un bol, batem els ous amb el caldo de peix i la farina.
  4. Ho removem bé fins a obtindre’n una textura homogènia.
  5. Hi afegim la creïlla ratllada, el calamar a tires, el bacó i la col escorreguda, i ho integrem tot.
  6. Ho aboquem a una paella, amb un raig d’oli, i ho quallem per les dos cares, pegant-li la volta com a una truita.
  7. Ho servim adobat amb la maionesa japonesa i la salsa “otafuku”.
  8. Ho acabem amb el gingebre, els flocs de bonítol sec i l’alga nori.

Ingredients japonesos

Segur que has llegit la llisa d'ingredients i la meitat t'han resultat molt estranys

Receptes del món Receptes amb peix