Ingredients japonesos
Segur que has llegit la llisa d'ingredients i la meitat t'han resultat molt estranys
- Farina per a okonomiyaki. És una farina de blat enriquida amb algues, peix, soja, olis i rent. Si no n'aconseguim, podem fer servir farina de blat normal.
- Salsa otafuku per a okonomiyaki. És una salsa agredolça. Podem substituir-la afegint a 100 g de quètxup, 30 ml de salsa Perrins i 30 ml de salsa de soja.
- Maionesa japonesa tipus kewpie. És una maionesa amb salsa de soja, vinagre d'arròs, wasabi i glutamat monosòdic: sabor umami 100%. Podem substituir-la per maionesa normal.
- Beni-shoga (gingebre confitat o envinagrat). Este ingredient ens sona més, ja que sol acompanyar el sushi. És gingebre tallat a tires i adobat en salmorra. Difícil reemplaçar-lo per una altra cosa, podem no usar-lo.
- Katsuobushi (flocs de bonítol sec). Bonítol sec, fermentat i fumat, tallat extrafí.
- Aonori (alga nori triturada). Si no en trobem en pols, podem agafar alga nori i tallar-la a tires fines.