Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

Moniato torrat farcit de pollastre i verdures

Fàcil
45 minuts
4 persones

Un bon plat de tardor!

Moniato torrat farcit de pollastre i verdures
02 de desembre 2022 - 19:59
  • 4 moniatos rojos 
  • 2 pits de pollastre 
  • 1 pimentó roig 
  • 1 pimentó verd 
  • 1 ceba roja 
  • 3 alls 
  • Julivert fresc
  • Gingebre fresc

Per a la salsa de cheddar:

  • 250 g de formatge cheddar
  • 50 g de formatge d'untar
  • 150 g de llet
  • 25 g de mantega 
  • 2 cullerades de fècula de dacsa
  • Caiena en pols
  1. Torrem els moniatos al forn.
  2. Saltem el pollastre i les verdures, amb uns allets, gingebre i julivert.
  3. Fonem la mantega en llet i hi afegim els formatges i la fècula de dacsa.
  4. Ho deixem coure i hi incorporem la caiena.
  5. Servim els moniatos amb les verdures i la salsa de formatge.

Com conservar els moniatos

Els moniatos necessiten unes bones condicions de conservació. Abans de tot, quan comprem els moniatos, hem de triar aquells que tinguen un aspecte més ferm. Després, quan arribem a casa, és important:

Receptes saludables Receptes amb carn