Milfulles d'aladrocs, piperrada i pebre roig fumat

Fàcil
25 minuts
2 persones

Una recepta deliciosa amb peix

Milfulles d'aladrocs, piperrada i pebre roig fumat
Milfulles d'aladrocs, piperrada i pebre roig fumat
11 d'octubre 2022 - 20:10

L'aladroc és un peix blau (peix gras) que es recomana molt a la gent amb trastorns cardiovasculars. Fa baixar els nivells de colesterol i triglicèrids plasmàtics i fa la sang més fluida (prevenen la formació de coàguls o trombes).

A continuació, mostrarem els ingredients que hem d'utilitzar i com elaborar-lo.

  • 16 aladrocs grossos
  • 1 llanda de pimentons del piquillo
  • 1 pimentó verd italià
  • 4 alls
  • 1 ceba
  • 1 pa de poble
  • Julivert fresc
  • Pebre roig dolç
  • Oli OVE
  • Vinagre de xerés
  • Sal
  1. Saltem l’all, la ceba i el pimentó verd.
  2. Hi afegim julivert picat.
  3. Hi incorporem els pimentons del piquillo.
  4. Triturem en un got oli, all, julivert, pebre roig i vinagre.
  5. Arruixem unes rodanxes de pa amb l'oli de pebre roig i les torrem al forn.
  6. Netegem i desespinem el peix, el salem i el fregim.
  7. Fem el milfulles alternant capes de piperrada, pa i aladrocs.
  8. Ho adobem amb l’oli de pebre roig.

Netejar aladrocs

L'aladroc és un peix que molta gent no sol consumir només pel fet d'haver de netejar-lo, perquè normalment els pescaters no tenen temps per a fer-ho.

Abans de res, necessitarem un recipient per a depositar-hi les restes i un altre (un bol) amb aigua ben freda per a deixar-hi el peix perquè acabe de dessagnar-se.

1. S'agafa per darrere el peix, a l'altura del coll, amb els dits índex i polze.

2. Amb els mateixos dits de l'altra mà s'agafa el cap del peix i s'estira cap a la panxa, agafant l'espina per la part més pròxima al cap i estirant-la.

3. Podem recórrer a unes tisores si per la part de la cua l'espina es queda enganxada, si no volem trencar el peix.

També et pot interessar

stats