El mapa de les gasolineres valencianes: busca'n la més barata

Consulta l'última actualització dels preus dels carburants d'entre les 1.252 estacions de servei repartides per tota la Comunitat Valenciana

Mapa de les gasolineres valencianes
Mapa de les gasolineres valencianes / À Punt NTC

Si estàs a punt de començar un viatge, localitzar la gasolinera més barata al teu voltant pot alleugerir considerablement el cost dels desplaçaments. A la Comunitat Valenciana aquesta setmana la diferència de preu per dipòsit pot arribar als 25 euros. L'estació de servei amb la gasolina més barata es troba ara mateix a Vinaròs (Baix Maestrat), i omplir un depòsit mitjà de 55 litres hi costa uns 75 euros. En canvi, el mateix depòsit a la gasolinera més cara de tot el territori, situada a Agost (Alacantí) costa 100 euros.

En aquest mapa pots localitzar la gasolinera més barata al teu municipi, barri o lloc de vacances. Els punts del mapa representen el rang de preus de la gasolina 95. El preu del gasoil i de la gasolina 98 es pot consultar fent-hi clic.

Els preus assoleixen aquests dies màxims de tot el 2024. En concret, el preu mitjà de la gasolina arriba aquesta setmana als 1,64 euros; mentre que el preu mitjà del gasoil se situa en 1,54 euros. En el cas de la gasolina, el preu és un 1,24% superior al de la setmana anterior i suposa assolir el nivell més alt des de principis de novembre.

La pujada dels carburants coincideix amb l'operació eixida de Setmana Santa

El preu de la gasolina i del gasoil va acumular davallades progressives des de meitat de setembre fins a gener, però amb el canvi d'any la tendència es va capgirar. Especialment en el cas de la gasolina, els preus han anat incrementant-se de manera sostinguda, però ha sigut en plena operació eixida de Setmana Santa, en què la Direcció General de Trànsit espera més de 9,6 milions de desplaçaments per carretera, quan la xifra s'ha disparat de forma més notable.

També et pot interessar

stats