Anar al contingut
Incendi Ibi Calor Futbol en À Punt Radars Nous estudis universitaris Festius 2026 Investigació dana Previsió oratge Alqueria Blanca À Punt Pòdcast
Actualitat
• Últimes notícies • Esports • L'oratge • Dana • Informatius a la carta
Totes les notícies
A la carta
• Nou A la fresca • Nou Terra de festes • Nou La Plaça • A la saca • L'hora fosca • L'Alqueria Blanca • Nou Doc Martin • Valencians al món • La cuina de Morera • La via verda • Animalades • Retransmissions • Bous • Sèries • Pel·lícules • Documentals
Tots els programes
Programació
• Televisió • Ràdio
À Punt Pòdcast
• Açò no ho sabies • Ben motivats! • L'hora fosca
Ràdio
• Les notícies del matí • Amunt i avall • Cadena de valor • Queda't amb mi • 90 minuts • A poqueta nit • Fora de cobertura • Terra de bous
Jocs
• Veges tu • Escuts • Poble CV • Et sona
La Colla
• El garatge de La Colla • Sèries • Cançons • Contes • Avantatges
Apunts de llengua
• Gramàtica • Proves de nivell • Beniparlem

A la carta

28 cuiners professionals competixen al Palmar pel millor allipebre del món

28 cuiners professionals competixen al Palmar pel millor allipebre del món
L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha dit que este concurs dona testimoni "de la fortalesa del sector gastronòmic" després de la dana

Alboraia celebra el Dia de l'Orxata

Alboraia celebra el Dia de l’Orxata repartint 5.000 gots d’orxata i 10.000 fartons
Després de 43 anys celebrant el dia mundial, l’ajuntament del municipi busca tindre oficialment un lloc en el calendari

Dia de la Clòtxina al Cabanyal

El mercat del Cabanyal es rendix al sabor de la clòtxina valenciana amb una gran festa gastronòmica
Centenars de persones degusten debades una de les 4.000 racions d'este plat de temporada cuinat en un certamen que ha tornat amb una gran afluència després de quatre anys d'absència

La cuina de Morera

El món a cullerades

Cuina amb Màxim i Maribel

Cuineres i cuiners

Més

La gastroneta

Més

Així dona gust

Més

Seguiu-nos:

Descobriu les nostres apps:

  • Contacte
  • Publicitat
  • Sala de premsa
  • Sintonitza À Punt
  • Emissió en directe
  • Queixes i suggeriments
  • Subscriu-te al butlletí
  • Crida a projectes
  • Carta de valors
  • Llibre d’estil
  • Condicions de participació
  • Avís legal
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
© À Punt Mèdia SAMC 2025