Directes
Ara en la televisió
TESTIGO MUDO

Magdalenes de carlota

Fàcil
2 hores
4 persones

Postres amb sorpresa

Magdalenes de carlota
  • 200 ml d'oli d'oliva suau
  • 200 g de farina integral
  • 50 g de sucre moreno
  • 50 g d'anxoves
  • 1 carlota
  • 4 ous 
  • Un sobre de rent en pols
  • Tomaques cherry
  • Motles de paper
  • Timó fresc 

Per al formatge fresc:

  • 150 de formatge crema
  • Ratlladura de llima
  • Cebollí picat
  • Pebre negre o blanc
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Muntem els ous amb el sucre.
  2. Hi incorporem l’oli, la farina amb el rent i ho mesclem bé.
  3. Hi afegim les anxoves, la carlota i el timó.
  4. Ho barregem i ho deixem reposar en fred durant 2 hores.
  5. Barregem el formatge amb ratlladura de llima, cebollí picat, oli i pebre.
  6. Ho adobem amb ratlladura de llima, oli, pebre i sal.
  7. Ho reservem dins d’una mànega pastissera amb boca arrissada.
  8. Omplim els motles amb la massa i ho enfornem a 180 ºC durant 15 minuts, aprox.
  9. Servim les magdalenes amb la crema de formatge i tomaqueta per damunt.

Magdalenes o muffins?

Molta gent es pregunta si són el mateix o si és tracta de màrqueting o una moda snob dir-los així a les nostres magdalenes de sempre. Pel que hem pogut aclarir, el muffin vindria a ser com un cosí “sucós” de la magdalena, gràcies a una composició que inclou una major quantitat d'ingredients humits. Esta diferència de proporcions aporta una suculència extra. Es tracta d’un producte típic de la cultura anglosaxona i, com a bon producte popular, no existeix una recepta concreta ni una definició exacta.

Postres Receptes fàcils Receptes de Nadal

També et pot interessar