Directes
Ara en la televisió
L'ALQUERIA BLANCA
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

Espaguetis fregits a l'estil de Sicília

Fàcil
25 minuts
4 persones

A tots agraden!

Espaguetis fregits a l'estil de Sicília
28 de març 2023 - 19:59
  • 200 g d'espaguetis 
  • 25 g d'anxoves 
  • 50 g de formatge grana padano
  • 2 alls 
  • 2 ous 
  • 1 rovell d'ou 
  • Ceba fregida cruixent 
  • Julivert fresc
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Bollim la pasta amb aigua i sal durant 6 minuts, aprox.
  2. Una vegada cuita, deixem que es refrede.
  3. En un bol, mesclem els ous i el rovell amb les anxoves picades, els alls i el formatge ratllats.
  4. Hi afegim els espaguetis i ho barregem tot.
  5. Fem muntonets amb la mescla i els saltem, en una paella, fins que queden rossejats.
  6. Els servim dins d’un cucurutxo amb més formatge ratllat i la ceba cruixent.

"Grana padano" o parmesà?

Cal destacar que el formatge grana padano i el formatge parmesà no són el mateix. Són molt semblants i se solen utilitzar de la mateixa manera, però tenen una curació diferent, més llarga la del parmesà, el qual necessita també que les vaques siguen d’una raça específica i tinguen una alimentació determinada: només poden menjar pastura fresca i ferratge sec.

Receptes del món