Directes
Ara en la televisió
L'ALQUERIA BLANCA

La cubana de poma de la Ti Maria Mengual

Fàcil
4 persones

Un dels dolços de poma de tota la vida

La cubana de poma de la Ti Maria Mengual
04 d'octubre 2022 - 20:10
  • 250 ml de llet
  • 350 g de farina
  • 100 g d'oli d’oliva
  • 250 g de sucre
  • 5 ous
  • 2 pomes
  • 1 llima
  • 1 sobre de rent químic
  • Sucre per a empolvorar
  • Canyella
  • Anous
  • Panses
  1. En un bol muntem bé els ous amb el sucre.
  2. Mesclem l’oli amb la llet, ho afegim als ous i continuem batent.
  3. Barregem la farina i el rent i ho anem incorporant a poc a poc al batut.
  4. Aboquem la mescla en una llanda de forn.
  5. Hi afegim les pomes trossejades i ho empolvorem amb sucre i canyella.
  6. Hi agreguem ratlladura de llima, anous i panses, i ho enfornem durant uns 35 minuts a 180 °C.
  7. Deixem reposar la cubana abans de servir-la.

Com empolvorar sense sucre

Saps que hi ha possibilitats d’empolvorar sense sucre? Algunes de les opcions més senzilles són fer ús de la garrofa i de la panela.