Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT

Costelles a la falsa graella, puré de moniato i dacsa

Intermedi
1 hora
4 persones

Unes costelles amb una pinta impressionant

Costelles a la falsa graella, puré de moniato i dacsa / À Punt Mèdia
  • 1 costella de tira de porc
  • 2 moniatos rojos
  • 1 paquet de dacsa cuita
  • 1 taronja
  • 30 g de mantega
  • 1 ceba tendra
  • 50 g de formatge crema
  • Cebollí
  • Ruca fresca
  • Oli OVE
  • Sal en escames

Per a l’adob:

  • 2 cullerades de concentrat de tomaca
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 2 alls
  • La ratlladura d’una llima
  • El suc de la llima
  • Pebre negre
  • Xili en pols
  1. Posem els moniatos en una font i els enfornem.
  2. Mesclem bé tots els ingredients de l’adob.
  3. Deixem macerar les costelles en la mescla durant 12 hores en fred.
  4. Enfornem les costelles a 190 °C, banyant-les sovint amb l’adob.
  5. Desfem els moniatos.
  6. Hi afegim ratlladura de taronja, sal, pebre negre, i un bon raig d’oli d’oliva.
  7. D’altra banda, piquem la ceba tendra i el cebollí i els mesclem amb el formatge d’untar.
  8. Tallem la dacsa a tires i la rossegem en una paella.
  9. Servim amb puré de moniato en la base, les costelles tallades i la dacsa.
  10. Ho acabem amb unes cullerades de formatge amb ceba tendra i unes fulles de ruca.

El moniato (o batata)

És un dels vegetals més saludables. Té un gran perfil nutricional. Un moniato mitjà pot contindre fins a sis vegades més del valor diari de vitamines. La seua fibra ajuda a retardar l'alliberament de glucosa en l'organisme, per la qual cosa no augmenten els nivells de sucre en la sang.

Carn Receptes amb carn

També et pot interessar

Veure totes les activitats