Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
LA VESPRADA D'À PUNT (reemissió)

Blinis de llegums amb dos salses

Intermedi
2 persones

Ideal per a preparar un soparet amb temps

Blinis de llegums
  • 100 g de cigrons cuits
  • 40 g de farina d’arròs
  • 45 ml de llet
  • 10 g d'aigua
  • 6 g de rent en pols
  • 2 clares d'ou
  • Sal
  • Oli OVE

Per al farciment:

  • 2 cullerades de nata
  • 1 pera
  • Formatge gorgonzola
  • Mantega
  • Anous
  1. En un recipient, posem els cigrons amb les clares d'ou, l'aigua, la farina d'arròs, el rent i la llet.
  2. Ho triturem fins a aconseguir una massa fina i ho deixem reposar.
  3. D'altra banda, mesclem el formatge gorgonzola amb la nata i ho reservem.
  4. En una paella, rossegem la pera amb mantega i oli, i la reservem.
  5. En una paella antiadherent, amb unes gotes d'oli i mantega, hi aboquem porcions de la massa.
  6. Daurem els blinis per les dues parts i els reservem damunt de paper absorbent.
  7. Servim els blinis amb la crema de gorgonzola, la pera i les anous.

Llegums al camp

Les seues propietats fixadores de nitrogen contribueixen a augmentar la fertilitat de la terra. El seu cultiu protegeix el medi ambient, millora la productivitat, contribueix a l'adaptació al canvi climàtic.

Necessiten molt poca aigua, són resistents a sequeres i gelades, i tenen una petjada de carboni més baixa que la majoria d'altres cultius.

També et pot interessar

Veure totes les activitats