Directes
Ara en la televisió
LA VIA VERDA

Arròs al forn amb ànec

Fàcil
2 hores
4 persones

“Cant d’ànec a la matinada, pluja a la vesprada”

Arròs al forn amb ànec
  • 400 g d'arròs
  • Mig ànec 
  • 100 g de cansalada entreverada 
  • 200 g de cigrons
  • 2 blanquets
  • 2 tomaques
  • Pinyons
  • Canella
  • Pebre roig
  • Safrà
  1. En una olla ràpida, sofregim l’ànec trossejat.
  2. Hi afegim la cansalada, la tomaca, pimentó roig i safrà.
  3. Hi agreguem els cigrons i ho deixem coure tot uns 40 minuts.
  4. Muntem la cassola amb l'arròs, uns pinyonets i una miqueta de canella.
  5. Hi afegim els ingredients cuits de l’olla.
  6. Hi incorporem els blanquets trossejats.
  7. Aboquem el caldo a la cassola i ho coem a 250 °C durant 35 minuts.

L'ànec i la cuina

Receptes d'arrossos Receptes valencianes Receptes amb carn

També et pot interessar