Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT

Arròs amb fesols i naps

Fàcil
2:30 hores
4 persones

Ja va abellint un bon plat de cullera!

Arròs amb fesols i naps
08 d'octubre 2022 - 23:59
  • 320 g d'arròs 
  • 200 g de costella de porc
  • 3 ossos de corbet 
  • 2 cues de porc 
  • 1 maneta de porc 
  • 2 botifarres de ceba
  • 200 g de fesols 
  • 4 cards o penques
  • 3 napicols
  • 1 xirivia
  • Pebre roig dolç 
  • Safrà
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Trossegem la carn i la rossegem bé.
  2. Hi agreguem els fesols, prèviament arremullats, i les verdures.
  3. Ho cobrim d’aigua i ho deixem coure durant 2 hores.
  4. Després d’1 hora de cocció, hi afegim els ossets de corbet.
  5. Al final, hi agreguem el safrà, l’arròs i les botifarres.
  6. Ho deixem coure durant 15 minuts més.

El napicol

El napicol és una hortalissa que està desapareixent, tant en l’ús com en el cultiu, per tant, cal recuperar-lo, sembrant i facilitant receptes i usos. En cuina s'empra de forma similar al nap, en guisats de verdures i especialment en olles, amb tota classe de llegums. També es pot menjar cru, ratllat o tallat en fines tires en una amanida.

Receptes d'arrossos