Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Albergines amb crema de pimentons i formatge

Fàcil
45 minuts
4 persones

Completíssimes

Albergines amb crema de pimentons i formatge
22 d'abril 2024 - 23:59
  • 2 albergines 
  • 1 ceba 
  • 2 alls
  • 250 g de carn picada
  • Formatge de cabra de rul·lo
  • Julivert fresc 
  • Comí en pols 
  • Pebre negre
  • Sal 

Per a la crema de pimentons:

  • 1 pimentó roig 
  • 1 pimentó verd 
  • 1 ceba 
  • Piparres en vinagre
  • Pebre roig picant
  • Pimentons de Padrón
  • Tomaca concentrada
  • Vi blanc 
  1. Tallem l’albergina a làmines.
  2. Mesclem la carn amb ceba, all i julivert.
  3. Hi afegim sal, pebre i comí.
  4. Fem rotllets d’albergina i carn, i els enfilem en una broqueta.
  5. Ho pintem amb oli i ho torrem a la planxa.
  6. Sofregim els pimentons i la ceba.
  7. Hi incorporem la tomaca, el pebre roig i vi blanc.
  8. Hi agreguem la piparra i ho deixem reduir.
  9. Ho triturem.
  10. Gratinem les albergines i la salsa amb formatge de cabra.

El formatge en la nevera

Encara que el formatge siga un producte viu, en contínua maduració, això no vol dir que no tinga una data de caducitat.

Receptes fàcils Receptes saludables