Un col·legi de Vila-real prohibeix la disfressa de la sèrie 'El juego del calamar'

La direcció ha rebut telefonades d'altres centres que s'interessen per una iniciativa que posa límits a una sèrie tenyida de violència i no recomanada per a menors

La disfressa de la popular sèrie en una botiga Pirovila de Vila-real
La disfressa de la popular sèrie en la botiga Pirovila de Vila-real / À Punt NTC

La febra per la violenta sèrie coreana El juego del calamar s'estén al món i també la polèmica sobre el fàcil accés dels més menuts a aquesta sèrie, amb escenes de violència explícita. Amb Halloween a les portes, en un col·legi de Vila-real han prohibit qualsevol disfressa relacionada amb aquesta.

Fa uns dies els pares i mares del col·legi José Soriano de Vila-real van rebre una comunicació de la direcció i l'AMPA en què els informaven que les disfresses d'El juego del calamar', una sèrie de violència extrema, no estaran permeses en Halloween.

Alguns mestres es van sorprendre quan una part de l'alumnat jugava al pati a jocs tradicionals relacionats amb la sèrie i van prendre-hi la decisió. La sorpresa va ser que molts progenitors no coneixien la sèrie mentre que alguns escolars sí. Per la seua banda, l'AMPA del CEIP José Soriano fa costat a la iniciativa de la direcció.

La direcció del col·legi ha rebut telefonades d'altres centres en què s'interessen per una iniciativa que posa límits a una sèrie de moda tenyida de violència i no recomanada per a menors.

Ara com ara, les disfresses d'El juego del calamar són de les més demandades a les botigues, segons ha explicat des de Pirovila, tenda de Vila-real especialitzada en disfresses.

També et pot interessar

stats