'El Tuvi' confessa per primera vegada davant de jutge que matà Waafa Sebbah asfixiant-la "accidentalment"

Sosté que ella el va atacar i ell la va matar en defensa pròpia. La família de la jove rebutja aquesta versió i creu que la va matar intentant violar-la

'El Tuvi' en el moment de la seua detenció per la desaparició de la jove Wafaa
El Tuvi en el moment de la detenció per la desaparició de la jove Waafa / Jorge Gil (Europa Press)

Segons ha pogut saber À Punt, David Soler, també conegut amb el sobrenom d’El Tuvi, ha confessat per primera vegada davant del jutge haver matat Waafa Sebbah, la jove de la Pobla Llarga desapareguda el 17 de novembre de 2019, després de conéixer el contingut d’un informe de la Guàrdia Civil que no descarta que ell fora l’autor del crim.

Aquest divendres s’ha presentat en el jutjat d’Alzira, on està oberta la causa per l’assassinat de Waafa Sebbah, un informe de la Guàrdia Civil que ha analitzat el crim per a tractar de reconstruir el possible tipus de delicte comés. La tesi final d’aquest informe és que “possiblement” darrere del crim hi hagué un mòbil sexual que hauria acabat en assassinat. Així mateix, no es descarta que l’autor del crim fora David Soler.

Com a sospitós, El Tuvi tenia dret a estar present en la lectura de l’escrit, cosa que ha fet per videoconferència des de la presó de Picassent on està en presó preventiva pel possible assassinat d’Isabell Raducanu, una dona de 36 anys embarassada que van trobar apunyalada a Xàtiva el juny de 2019. Després de sentir les conclusions de la investigació de la Guàrdia Civil, ha fet ús del seu dret a declarar i, per primera vegada davant del jutge, ha reconegut que va matar Waafa.

Segons la seua declaració, va quedar amb la jove la mateixa vesprada que va desaparéixer per a anar a la caseta dels seus pares, on begueren cervesa i consumiren drogues. Després d’això ella li va demanar 1.000 euros i, en vista de la negativa de Soler, la jove es va enfadar i el va atacar. Mentre ell es defenia, la va asfixiar accidentalment, ha reconegut. A la pregunta concreta de com la va asfixiar, ell ha fet el gest de la maniobra coneguda com matalleó, en què s’agafa la víctima pel coll amb el braç des de darrere. I preguntat per què, si va ser un accident, perquè no va donar part dels fets, ha dit que no va dir res perquè pensava que l'haurien enviat a presó i no volia anar-hi. 

Per la seua banda, la família de Waafa diu que no es creu la versió d’El Tuvi i que la va matar intentant violar-la. Si creuen que la jove va quedar amb ell, però no la part en què li va demanar els diners. Pensen que ell va intentar aprofitar-se sexualment de Waafa i que, quan ella s'hi va defendre, la va matar, ja que quan trobaren el cadàver en el fons d’un pou en una finca de Carcaixent, tenia el sostenidor tallat per la part davantera. 

També et pot interessar

stats