Presó provisional per al Tuvi pel crim de la dona embarassada de Xàtiva

L'acusat afirma davant dels periodistes que no té cap relació amb la mort de la xica

El Tuvi entra al jutjat de Xàtiva, on estava citat aquest divendres, custodiat per diversos agents de la Policia Nacional que l'han traslladat des de la presó
El Tuvi entra al jutjat de Xàtiva, on estava citat aquest divendres, custodiat per diversos agents de la Policia Nacional que l'han traslladat des de la presó / À Punt NTC

Presó provisional, comunicada i sense fiança per a David S., El Tuvi, pel cas de l'assassinat d'Isabella Raducanu, una dona a qui van trobar apunyalada a Xàtiva el juny del 2019. Ha sigut el que ha decidit la titular del jutjat número 2 de Xàtiva, després que l'acusat acudira a declarar a aquesta seu judicial, citat per l'acusació particular que representa la família de la víctima. D'aquesta manera la jutgessa atén la petició de l'acusació particular, que havia reclamat aquesta mesura.

El Tuvi estava ja en presó preventiva com a sospitós de l’assassinat de Wafaa Sebbah, la jove de la Pobla Llarga a qui van trobar morta el novembre del 2019. El processat ha arribat aquest divendres al jutjat de Xàtiva i ha negat cap tipus relació amb l'assassinat d'Isabella Raducanu.

L'acusat havia sigut citat en aquest jutjat per l'acusació particular en el cas de Raducanu. L'acusació ha sol·licitat a la jutgessa que decrete també la presó cautelar contra ell per l'assassinat d'aquesta dona embarassada de trenta-sis anys, que residia a Xàtiva i que va ser apunyalada mortalment.

Tres testimonis per a aclarir la relació

També estaven citats en el mateix jutjat xativí tres testimonis que podrien demostrar la connexió existent entre El Tuvi i Juan Vicente A. N., l’aleshores company sentimental d'Isabella i investigat també en aquest crim, encara que actualment està en llibertat.

A més, està previst que declare una quarta persona, una testimoni protegida en el cas de Wafaa, encara que no està clar si podrà declarar finalment aquest divendres en la causa del crim de Raducanu, segons han indicat fonts judicials.

El Tuvi va declarar en aquest mateix jutjat a finals de gener en qualitat d'investigat pel cas de Raducanu. L'acusació particular, que representa els familiars d'Isabella Raducanu, va sol·licitar en aquell moment presó preventiva per a l'investigat, però la jutgessa la va denegar en entendre que no existeix risc de fugida, ni de destrucció de proves ni perill que atempte contra els béns de la víctima, per estar ja en presó preventiva.

També et pot interessar

stats