El sospitós de l’assassinat de Wafaa se nega a declarar davant el jutge a Xàtiva per haver matat una dona embarassada

El jutjat havia citat el Tuvi en qualitat de testimoni per a avançar en la investigació del crim d’una dona de 36 anys que va morir apunyalada el juny de 2019

 

El Tuvi entra en les dependències judicials de Xàtiva aquest dimarts / Pilar de la Fuente
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 de gener 2022 - 12:11 Actualitzat: 22 d'abril 2022 - 21:37

El sospitós de l'assassinat de Wafaa Sebbah, la jove de dènou anys de la Pobla Llarga i el cos de la qual va aparéixer en un pou d’una finca agrícola del terme de Carcaixent el juny, s'ha acollit al seu dret a no declarar davant el jutge o davant les acusacions al jutjat d’instrucció número 2 de Xàtiva per l'assassinat d'una dona de 36 anys, d'Isabel Raducanu, que residia a la capital de la Costera, i que estava embarassada de sis mesos quan la van matar. Sols ha contestat a les preguntes del seu advocat. A més, tant a l'entrada del jutjat com a l'entrada del calabós, sí que ha defensat que ell no és l'autor de l'assassinat de Raducanu.

El jutge ha citat diversos testimonis relacionats amb l'assassinat d'aquesta dona. Al llarg d'aquest dimarts passaran per les dependències judicials. Entre ells estarà David S. O., conegut com 'el Tuvi', i presumpte assassí de la jove Wafaa Sebbah, que està a hores d’hora empresonat.

El Tuvi home figurava en el sistema VioGen, el sistema del Ministeri de l’Interior de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere, per diverses denúncies per agressions masclistes. Inicialment, la Policia Nacional va descartar la vinculació de David S. O. amb la mort d'Isabel Raducanu, una dona embarassada de sis mesos que va morir escanyada i acoltellada a Xàtiva l'11 de juny de 2019, cinc mesos abans de la desaparició de Wafaa.

El company sentimental, principal sospitós

Ara bé, el fet que alguns testimonis hagen afirmat que el Tuvi havia reconegut en alguna conversa estar vinculat a l'assassinat d'una altra dona que era prostituïda, ha canviat el rumb de la investigació. No obstant això, el company sentimental d’aquesta dona de Xàtiva continua sent el principal investigat per aquest crim. De fet, el van detindre i després el van ingressar en presó, però posteriorment va ser excarcerat i posat en llibertat provisional. 

En arribar a Xàtiva, el Tuvi ha estat uns minuts al calabós de la comissaria de la Policia Nacional. Posteriorment, ha entrat a les dependències judicials del nucli antic de la ciutat.

També et pot interessar

stats