Presó comunicada i sense fiança per al presumpte assassí de Wafaa

David Soler va declarar als agents haver col·laborat en la desaparició i aquesta confessió va servir per a arribar al parador on es trobaven les restes de la jove desapareguda 

Moment de la detenció de David Soler
Moment de la detenció de David Soler / À Punt NTC

El presumpte assassí de Wafaa Sebbah ha passat aquest dissabte a disposició judicial, al jutjat número 5 d'Alzira, després de dues nits a la comandància de la Guàrdia Civil de Carcaixent. El jutge ha decretat presó comunicada i sense fiança per a David Soler, que a penes ha estat vora una hora al jutjat. El presumpte homicida ha ingressat a la presó poc abans de les 4 de la vesprada. La seua confessió va servir per a arribar al parador on es trobaven les restes de la jove desapareguda. Aquest dissabte, però, Soler s'ha acollit al seu dret a no declarar en seu judicial.

El detingut ha confessat als agents haver col·laborat en la desaparició. Aquest divendres van acabar les diligències d'investigació en presència seua. La Guàrdia Civil ha buscat pistes en una antiga finca familiar de Carcaixent, on va confessar que estava el cos.

La Guàrdia Civil va informar aquest dijous que havia dut a terme una primera inspecció visual en un pou situat en una finca agrícola de Carcaixent que havia sigut propietat de la família de David Soler.

Després d'inspeccionar-la, segons fonts oficials, van aparéixer "el que podrien ser restes humanes". A falta d’una identificació genètica, tot apunta que les restes pertanyen a la desapareguda. Divendres es va començar a practicar l'autòpsia al cadàver.

L'assassí confés figura en el sistema VioGén de seguiment integral en els casos de violència de gènere del Ministeri de l'Interior, a causa de diverses denúncies per agressions d'aquest tipus.

També et pot interessar

stats