Waafah Sebbah ha sigut soterrada sis mesos i mig després que n'apareguera el cos

La família de la jove assassinada el novembre de 2019 a Carcaixent podrà donar-li sepultura

Soterren a Wafaa Sebba
Soterren a Wafaa Sebba / À Punt

La família de Waafah Sebbah ha pogut finalment soterrar el cadàver de la jove assassinada el novembre de 2019 a Carcaixent, a la Ribera Alta. El sepeli s'ha produït aquest diumenge al cementeri musulmà de València, Alsalam, sis mesos i mig després que la policia localitzara el cos de la jove el passat mes de juny en una propietat de l'assassí confés, David Soler, de 30 anys. 

La jove de 19 anys desaparegué el 14 de novembre de 2019. La confessió del sospitós del seu assassinat, un any i mig després, va permetre ubicar el parador del cadàver en un pou de la finca de la família de Soler, amb les extremitats nugades, el cap cobert i mostres d'haver sigut tirotejada amb una escopeta de perdigons. 

Segons el nou sistema de comptabilització de feminicidis que el Ministeri d’Igualtat implementa des que començà 2022, el cas de Waafah es considera violència de gènere, tot i no haver-hi relació sentimental entra la víctima i l'assassí. 

La raó de l’endarreriment de més de sis mesos del soterrar ha sigut, segons han confirmat a À Punt fonts de la investigació, els procediments judicials. 

També et pot interessar

stats