La jutgessa denega la presó preventiva per al Tuvi per l'assassinat a Xàtiva d'una dona embarassada

L'investigat està ja en presó preventiva pel crim de Wafaa, desapareguda en 2019 a Carcaixent i trobada morta en un pou de la localitat

'El Tuvi' en el moment de la seua detenció per la desaparició de la jove Wafaa
El Tuvi en el moment de la seua detenció per la desaparició de la jove Wafaa / Jorge Gil / Europa Press

La titular del jutjat de primera instància de Xàtiva (Costera) ha denegat la presó preventiva per a l’home conegut com El Tuvi, en el marc de la causa oberta per un delicte d'assassinat comés contra una dona embarassada.

La jutgessa ha denegat aquesta mesura en entendre que no existeix risc de fugida, de destrucció de proves o que atempte contra els béns de la víctima, ja que l'investigat està ja en presó preventiva per orde d'un jutjat d'Alzira. El Tuvi està sent investigat per l'homicidi de la jove Wafaa Sebbah, desapareguda a Carcaixent el novembre de 2019 i el cadàver de la qual es va localitzar el juny de 2021 a l'interior del pou d'una finca rural de la localitat.

L’acusat ha comparegut aquest dimarts davant del jutjat pel cas de la mort de la dona embarassada, on també està investigat el marit de la víctima, en llibertat provisional. Segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), tant l'acusació particular, que representa la família de la víctima, com la defensa del marit han sol·licitat l'ingrés en presó provisional del compareixent. Per contra, el seu advocat i la Fiscalia no han mostrat interés en l’adopció d’aquesta mesura.

La jutgessa ha sol·licitat al Centre Penitenciari de Picassent que se li notifique en el cas que El Tuvi quede en llibertat per qualsevol circumstància, a l'efecte de poder revisar la seua situació personal i convocar si escau una nova compareixença de presó.

També et pot interessar

stats