El presumpte assassí de Wafaa, a una parella posterior: "A l'última que em va vacil·lar, encara l'estan buscant"

L’exnovia del Tuvi assegura que, enmig d’un episodi de violència, el sospitós va admetre que la seua exparella estava desapareguda

L'autor confés del crim de Wafaa entra al jutjat de Xàtiva aquest dimarts
L'autor confés del crim de Wafaa entrant al jutjat de Xàtiva, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

"A l'última que em va vacil·lar, encara l'estan buscant". Són les declaracions, sense pèls a la llengua, del presumpte assassí de la jove Wafaa Sabaa de la Pobla Llarga, que va ser trobada morta el novembre del 2019, i que recullen els escrits d’acusació. L’acusat, conegut com el Tuvi, ha acudit aquest dilluns a un jutjat de València, on estava citat a declarar pel maltractament a la seua exparella en l’any 2020.

El Tuvi s’enfrontava aquest dilluns a dos judicis, però només se n'ha celebrat un. El segon s'ha suspés perquè l'acusació particular manté que és un possible delicte d'homicidi en temptativa i, per tant, el cas s'ha de derivar a l'audiència.

En la primera vista, la Fiscalia imputa al Tuvi per dos delictes de maltractament en l'àmbit de la violència de gènere i dos d'amenaces. En total, reclama per a l'acusat una pena de dos anys i huit mesos de presó.

L’acusació particular, que representa la víctima, afig el delicte de coaccions i reclama una pena per a l'acusat de poc més de cinc anys de presó.

Durant el judici, la víctima ha relatat dos episodis violents amb el Tuvi, encara que ha explicat que la situació amb l'acusat era d'una violència mantinguda en el temps.

El primer va tindre lloc el 6 d'agost del 2020 quan, després d'una discussió, va començar a colpejar portes i parets i li va donar una puntada a la jove. "Es posava sempre molt agressiu i violent", ha dit durant la vista.

Després d'aquesta situació, la víctima va intentar anar-se’n de casa de l'acusat, però aquest li va fer una clau de lluita i li ho va impedir. Per la por que patia, la xica no va oposar resistència i va esperar a l'endemà perquè l’investigat la portara al seu domicili.

El 19 d'agost va tindre lloc el segon episodi violent en el qual, segons ha narrat la jove, la parella va tornar a discutir. Ell es va posar a donar punyades pel cotxe i la va agredir en una cama. En aquell moment, el Tuvi va ser explícit: "A l'última que em va vacil·lar encara l'estan buscant", va afirmar.

En aquell instant ella, que no sospitava que feia uns mesos la seua parella presumptament havia posat fi a la vida d'una altra persona, Wafaa, va decidir presentar una denúncia i concloure la relació.

Sobre aquesta versió, el Tuvi ha relatat durant el judici que la xica era una gelosa i que era tot mentida. Ha explicat que l’assetjava i que només volia traure-li diners, al mateix temps que ha insistit que les denúncies no són certes.

També et pot interessar

stats