Declaren al jutjat 22 persones de l'entorn de Wafaa Sebbah per a aclarir si van encobrir el crim

La Guàrdia Civil creu que el presumpte assassí va confessar l'assassinat a alguns d'ells mesos abans de la troballa del cadàver

Detingut pel cas Wafaa Sebbah
La Guàrdia Civil deté David Soler, el presumpte autor de la mort de Wafaa Sebbah / À Punt NTC

Nou capítol en la investigació per la mort de Wafaa Sebbah. El jutjat de primera instància i instrucció núm. 4 d'Alzira comença a prendre declaració aquest dilluns a 22 persones del cercle d'amistats de la jove per a aclarir si algú va encobrir el crim. L'encreuament de declaracions en els interrogatoris fa pensar la Guàrdia Civil que mesos abans de la detenció, el principal sospitós, David Soler, el Tuvi, va confessar a alguns d'ells que havia matat la jove.

En cas de confirmar-se, les acusacions podrien demanar la imputació d'aquestes persones per un delicte d'encobriment, perquè amb el seu silenci es va evitar la resolució del cas en un primer moment i van augmentar l'angoixa de la família.

Wafaa Sebbah, veïna de la Pobla Llarga, de 19 anys, va desaparéixer el 17 de novembre del 2019. Un any i mig després la Guàrdia Civil detenia Soler, resident a Manuel, per la mort de la xica. Ell mateix va conduir els agents al pou on hi havia les restes de la jove. Després d'acollir-se al dret a no declarar, la jutgessa va enviar-lo a presó per un delicte d'homicidi. Els investigadors sospiten que també va agredir sexualment la xica.

El Tuvi té antecedents per narcotràfic i dos processos judicials per maltractaments greus a dues exparelles.

També et pot interessar

stats