Busquen una jove de 19 anys desapareguda a Carcaixent

Segons diverses publicacions distribuïdes en les xarxes socials, estava en companyia d’un home a Carcaixent i tenia previst trobar-se amb una amiga.

Imatge de la jove compartida a través de les xarxes socials
Imatge de la jove compartida a través de les xarxes socials

Les forces de seguretat busquen Wafa, una jove de la Pobla Llarga que va ser vista per última vegada el passat 14 de novembre a Carcaixent. Sa mare no va denunciar la desaparició fins fa uns dies perquè la jove normalment viu a casa d’unes amistats, i estava acostumada a no tindre notícies de la jove de 19 anys durant diversos dies.

Segons diverses publicacions distribuïdes a través de les xarxes socials, Wafa estava en companyia d’un home a Carcaixent i tenia previst trobar-se amb una amiga.

El delegat del govern en funcions, Juan Carlos Fulgencio, ha informat que les forces de seguretat treballen amb la hipòtesi principal d'una desaparició voluntària. I ha desvinculat aquest cas del de Marta Calvo, la jove en parador desconegut des de fa un mes. Ho ha fet en una roda de premsa per a informar de la detenció del principal sospitós d'aquest segon cas.

Dues desaparicions en un mes

La de Wafa és la segona desaparició en territori valencià en un mes. La Guàrdia Civil continua buscant Marta Calvo, una jove que va desaparéixer a Manuel el passat 7 de novembre, després d’haver quedat amb un veí del poble a través d’una aplicació de contactes. Ara és el principal sospitós del cas. L’última pista de la xica es perd poc abans de les sis de la matinada, moment en què li va comunicar a sa mare per Whatsapp que estava en aquesta localitat de la comarca de la Ribera Alta. A més dels treballs de busseig al riu Albaida, desenes d’agents policials i de voluntaris busquen indicis per aire i per terra que puguen conduir al parador de Marta.

També et pot interessar

stats