L’acusació particular del cas de Waafah creu que poden haver més víctimes del Tuvi que no han denunciat

La família de la jove fa una crida perquè les possibles víctimes ho comuniquen a la justícia, el que avalaria la sol·licitud de la presó permanent revisable per a l’acusat

Jutjat d'Alzira que investiga l'assassinat de Wafaa Sabbah, en una imatge d'aquest divendres
Jutjat d'Alzira que investiga l'assassinat de Wafaa Sebbah, en una imatge d'aquest divendres / À Punt NTC

Isabell Raducanu i Waafah Sebbah, les dues dones de la Pobla Llarga i Xàtiva, assassinades presumptament per David Soler, més conegut com el Tuvi, el 2019, poden no ser les úniques víctimes d’aquest home. És el que pensa l’acusació particular, per això ha fet una crida perquè si hi ha més dones que han sobreviscut, facen un pas avant i denuncien el cas.

Així ho manifestava aquest divendres l’advocat de l’acusació particular Jesús Ruiz de Valbuena als voltants del jutjat d’Alzira, on aquest divendres prenien declaració a diverses persones de l’entorn de l’acusat i de Waafah Sebbah.

"Sospitem que alguns sabien el que havia fet l’acusat amb Waafah", afirmava el lletrat de l’acusació particular aquest divendres a Alzira.

Determinant per a la condemna total

La família de la jove assassinada de 19 anys, veïna de la Pobla Llarga i el cos de la qual van trobar en un pou d’una casa de camp de Carcaixent, creuen que hi poden haver més víctimes de Soler que hagen salvat la vida. La seua denúncia seria clau per a la condemna que podria acumular l’acusat, actualment en presó.

"Segur que ho ha fet més vegades", deia en al·lusió al cas de Sebbah i de Raducanu. "Fem una crida perquè es denuncien més casos, per les dones que presumptament ha matat, però també perquè pague pels crims", assenyalava.

De fet, si finalment es pot demostrar un modus operandi repetitiu en el Tuvi, l’acusació particular es planteja demanar en el judici la pena màxima, la presó permanent revisable. De moment continua la investigació amb la citació de més testimonis el 27 de setembre.

També et pot interessar

stats