Elx comença la replantació de 2.000 palmeres amb l'ajuda de la ciutadania

Tots els diumenges fins al 26 de juny, l'Ajuntament d'Elx organitza les Jornades de Repoblació del Palmerar Històric d'Elx, en què poden col·laborar totes les persones interessades

Elx comença la replantació de 2.000 palmeres amb l'ajuda de la ciutadania

L'Ajuntament d'Elx (Baix Vinalopó) comença aquest diumenge una iniciativa per a replantar palmeres a la ciutat. Les Jornades de Repoblació del Palmerar Històric d'Elx es faran tots els diumenges des d'aquest, 8 de maig, fins al 26 de juny, i hi poden participar veïns i veïnes de totes les edats, així com col·lectius, entitats i associacions interessades a col·laborar-hi.

L'objectiu principal és replantar 2.000 palmeres noves els pròxims dos anys. Tal com explica el regidor de Palmerar, Parcs i Jardins, Héctor Díez, "volem assegurar la supervivència del Palmerar Històric d'Elx rejovenint-lo", perquè els exemplars "estan molt envellits".

Amb aquesta activitat, en l'Ajuntament també volen implicar la ciutadania en la conservació i el manteniment del palmerar i donar a conéixer aquest paisatge urbà, que és patrimoni de la humanitat.

Les jornades començaran a les 10 del matí i s'actuarà en grups d'unes 20 o 30 persones. La ciutadania i les entitats interessades a participar-hi poden inscriure's en el correu parquesyjardines@elche.es. Hauran d'especificar el nom i els cognoms, el DNI, el telèfon de contacte i el diumenge en què desitgen participar en l'activitat.

També et pot interessar

stats