La Ciutat de la Llum i l’hospital de campanya d’Alacant, a punt per a rebre refugiats ucraïnesos

Durant el cap de setmana la Generalitat ha estat posant a punt els centres per tal d'adequar-los a les necessitats de les persones desplaçades per la guerra a Ucraïna

Preparatius a la Ciutat de la Llum per a acollir refugiats
Preparatius a la Ciutat de la Llum per a acollir refugiats / Generalitat

La Generalitat està treballant en el condicionament de les instal·lacions de la Ciutat de la Llum i l'hospital de campanya d'Alacant per tal de transformar-los en un dels grans centres de l'estat espanyol per a la recepció i acollida de persones que fugen de la guerra d'Ucraïna.

Durant el cap de setmana s'ha procedit a la reorganització de les instal·lacions de la Ciutat de la Llum per adequar-les a les necessitats de les persones ucraïneses desplaçades per la guerra que arriben a la Comunitat Valenciana.

Les instal·lacions a Alacant
Les instal·lacions a Alacant / Generalitat Valenciana
La Generalitat prepara els punts de recepció de refugiats ucraïnesos
La Generalitat prepara els punts de recepció de refugiats ucraïnesos / Generalitat Valenciana

També s'ha procedit al condicionament dels espais habilitats en l'hospital de campanya d'Alacant, que serviran com a sales de recepció, consultes, sales comunes d’esplai per a menors i menjador.

Dissabte es van fer els treballs de desmuntatge i preparació dels primers 2.000 metres quadrats de l'hospital de campanya de València, que s'enviaran a Alacant en els pròxims dies per a formar part de les instal·lacions que acolliran les famílies i persones refugiades.

També s'enviaran 200 llits i matalafs de l'Escola d'Infermeria de València dins del dispositiu activat per la Generalitat per a assistir a aquestes persones.

També et pot interessar

stats