Toni Pérez (PP): “Cada candidat té les mans lliures per a fer front a les necessitats del seu poble”

El president del PP a la província d’Alacant ha revalidat l’alcaldia de Benidorm amb una majoria més àmplia que en les dues legislatures anteriors

Toni Pérez, alcalde de Benidorm i president del PP a la província d’Alacant
Toni Pérez, alcalde de Benidorm i president del PP a la província d’Alacant / À Punt

“Cada candidat té les mans lliures per a fer front a les necessitats del seu poble”. Així de clar s’expressava en Les notícies del matí Toni Pérez, alcalde de Benidorm i president del PP a la província d’Alacant, només tres dies després de revalidar l’alcaldia d’aquesta ciutat de la Marina Baixa amb una majoria més àmplia que en les dues legislatures anteriors, i de dirigir en la província d’Alacant una formació, el Partit Popular, que també ha guanyat clarament en la demarcació alacantina en les autonòmiques.

Davant el panorama de pactes, que queda obert després dels comicis de diumenge, Toni Pérez ha remarcat la llibertat que té cada candidat del PP per a escollir allò que considere millor per al seu poble, donat que, “la política és entendre els problemes del veïnat”. Així mateix, el líder dels populars en la província d’Alacant ha recordat que també existeix la possibilitat de governar en solitari, tot i no assolir una majoria absoluta, com va fer ell durant la seua primera legislatura.

Pel que fa a les línies roges del seu partit, per les quals li han preguntat a Pérez, aquest ha assenyalat que “són les que no ha respectat el PSOE” i afegia que la seua formació no pactarà amb Bildu. “El full de ruta del PP el marca el PP”, apuntava durant la seua intervenció en Les notícies del matí. Seguint amb la filosofia de pactes de la seua formació, afegia, en referència als líders del PP que han sigut escollits, que “tot el món pot pactar amb tot el món, però s'ha de vorejar allò que et lleva poders”.

Seguint amb els pactes, al president provincial del PP a Alacant, Toni Pérez, li sembla "curiós que les línies roges se les puga votar tot el món i a l’únic que se li exigisca complir-les siga al PP".

Respecte als nous reptes que afrontarà el seu company de partit Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat, una vegada accedisca al càrrec de president, Toni Pérez manté fermament que el principal repte serà el de "la fallida". “El primer que s'ha de fer és una anàlisi dels comptes de la Generalitat, i en això soc pessimista”, exposava.

Qui serà alcalde per tercera legislatura d’una ciutat turística per excel·lència, ha assenyalat que una de les primeres coses que ha de fer el nou govern de la Generalitat és derogar la taxa turística, aprovada pel Botànic. “Penalitza el turisme, que contribueix al bé general amb milers de milions d’euros i no és una taxa que pague cap servei. La taxa turística és turismofòbica, penalitza una gran indústria, per això cal derogar-la”, argumentava Toni Pérez en la seua intervenció en À Punt.

D’altra banda, i pel que fa a la convocatòria de les generals per al mes de juliol, assegura que el PP està preparat per a afrontar el nou període electoral. “Esperem que tots els partits, inclòs el que governa a Espanya, no facen una candidatura de perdedors i que els valencians no hagen de tragar amb representants nacionals que venen de perdre les seues responsabilitats”. 

També et pot interessar

stats