Puig, sobre el cas Alqueria: "No estem parlant d'un cas de corrupció"

El president del Consell dona el condol a la família del policia mort a Calp i demana “prudència a la població durant la tardor”

Ximo Puig, aquest diumenge, a Albaida
Ximo Puig, aquest diumenge, a Albaida / GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat hui que el cas Alqueria “no és un cas de corrupció, sinó una qüestió de caràcter administratiu” i ha mostrat el “màxim respecte a la justícia”, afirmant que s’acatarà allò que determine.

El juí pel cas Alqueria, on està processat l'alcalde d'Ontinyent i expresident de la Diputació de València amb el PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, junt amb catorze encausats més de Compromís i el PSPV, comença aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia de València. 

Puig ha fet les declaracions aquest diumenge en l’acte de promoció de la candidatura del toc manual de campanes a patrimoni immaterial de la humanitat, a Albaida, on ha recordat que el Botànic “és un govern que ha fet de la transparència i la lluita contra la corrupció un element clau”.

També aquest dilluns, l'exvicepresidenta de la Generalitat i exconsellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, compareixerà davant de la justícia en qualitat d'investigada pel presumpte encobriment dels abusos sexuals del seu exmarit. En aquest sentit, Puig ha assegurat que Oltra “compta amb el seu afecte”, però s’ha mostrat respectuós amb el procés judicial.

Així mateix, el president del Consell ha aprofitat per a presentar el condol a la família de l’agent de la Policia Local de Calp (Marina Alta) mort aquesta matinada i ha agraït “l’acte de generositat i de servei públic extraordinari” de l’agent. En aquest sentit, ha demanat “la màxima col·laboració i prudència de la població durant aquesta tardor” davant de l’important risc de gota freda.

També et pot interessar

stats