Feijóo, a València: “Si la Comunitat Valenciana no falla, no fallarem en el govern de la nació”

El líder del PP fa una esmena a la totalitat a Sánchez i crida a la mobilització per a votar el 23J “per a culminar el canvi ja iniciat”

Alberto Núñez Feijóo i Carlos Mazón en la compareixença posterior a la Junta Directiva del PP
Alberto Núñez Feijóo i Carlos Mazón en la compareixença posterior a la junta directiva del PP / À Punt NTC

El Partit Popular fa una crida a la mobilització a València. El president del partit, Alberto Núñez Feijóo, ha remarcat aquest dimecres la importància de la Comunitat Valenciana en el puzle electoral espanyol. “Si la Comunitat Valenciana no falla, no fallarem en el govern de la nació”, ha assegurat Feijóo en la compareixença posterior a la junta directiva de la formació, acompanyat del candidat popular a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, i dels líders municipals i autonòmics vencedors en els comicis del 28M. 

El líder dels populars ha celebrat els resultats de les eleccions que, ha dit, són “més ambiciosos” del que podien esperar i que suposen “un cabal de confiança que la ciutadania ha depositat en les sigles”. “La força que tindrem a la Generalitat i els ajuntaments valencians seran els ressorts en els quals pivotarà el canvi a la nació espanyola”, ha afirmat.

Així, Feijóo ha demanat un esforç més a l’electorat i ha fet una crida massiva per a acabar amb les polítiques del sanchisme en les eleccions generals del 23J. “Volem fer la mobilització més gran que ha fet un partit en la història d’Espanya”, assegura, “per a demostrar que una política millor és possible”. 

La gran absent en l’acte ha sigut la candidata a l’alcaldia de València, María José Catalá, que dilluns va donar a llum el seu segon fill, Francesc, per al qual tant Mazón com Feijóo han tingut unes paraules. “Francesc té una mare apassionada, lluitadora i treballadora (...) Una mare que cuidarà de València perquè cresca en una de les ciutats més boniques d’Europa”, ha manifestat el president del PP. 

Prèviament a les declaracions de Feijóo, també ha parlat Mazón, que s’ha mostrat de nou orgullós dels resultats electorals i ha remarcat la importància que l’executiu espanyol estiga governat pel Partit Popular perquè, diu, “li done el protagonisme, la justícia i l’atenció que mereix la Comunitat Valenciana”. 

“Comença una nova campanya, defendrem la nostra terra amb un nou govern d’Espanya. Aquells que penseu que esteu cansats, que com és possible que se celebren unes noves eleccions, que només penseu en les vacances... Si teniu aquesta temptació, penseu com ha de ser hui ser del PSOE i haver d’apegar cartells de Sánchez. Les ganes se te’n van només de pensar-ho”, ha ironitzat el president del PPCV. 

Sobre la ronda de contactes per a la investidura, que comencen dijous amb el PSPV, Mazón ha recordat que seguiran l’orde elegit per la ciutadania en les urnes. Ha agraït l’assistència de Joan Baldoví (Compromís) i Carlos Flores (Vox) i ha lamentat que el president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, no hi acudisca

També et pot interessar

stats