El PSPV enviarà a Rebeca Torró, Arcadi España i María José Salvador a la reunió amb Mazón

Puig, que no acudirà a la trobada, s’ha oferit a celebrar una reunió entre els dos per a treballar en un traspàs de poder "ordenat” 

Carlos Mazón, Luis Barcala i Ximo Puig en la cimera municipal 'Aliança Valenciana contra la inflació'
Carlos Mazón, Luis Barcala i Ximo Puig en la cimera municipal 'Aliança Valenciana contra la inflació' / Rober Solsona (Europa Press)

La delegació dels socialistes valencians que acudirà dijous a la reunió amb el candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, per a tractar la seua investidura estarà formada amb els consellers en funcions Rebeca Torró i Arcadi España i per la vicepresidenta de les Corts en funcions María José Salvador. Així ho ha comunicat el president de la Generalitat en funcions i secretari general del PSPV, Ximo Puig, en una carta que ha remés a Mazón després que aquest citara en primer lloc els socialistes per a mantindre una reunió en les Corts per a analitzar el nou escenari polític sorgit de les eleccions autonòmiques del 28 de maig.

A més de comunicar-li els noms dels tres diputats electes socialistes que assistiran a la reunió, Puig ha traslladat també a Mazón l'oferiment de celebrar una reunió entre els dos per a començar a treballar en un traspàs de poder “ordenat i des de l'absoluta normalitat”. El líder dels socialistes s'ha mostrat “obert a una col·laboració per a garantir un traspàs en les millors condicions per l'autogovern i pel poble valencià”, segons han informat fonts del partit.

Mazón va remetre aquest dilluns als candidats a la presidència de la Generalitat dels partits que van aconseguir representació en les Corts el 28 de maig una carta en la qual els citava a mantindre una trobada amb ell, amb el seu cap de campanya, Miguel Barrachina, i amb el subsecretari d'Organització del PPCV, Juan Francisco Pérez Llorca. En la carta va citar al PSPV-PSOE per a aquest dijous, a Compromís per al dilluns —que ja ha avançat que en la delegació estarà Joan Baldoví— i a Vox per al dimarts, amb la finalitat de conéixer les seues postures davant la investidura.

També et pot interessar

stats